15 січня до ДП «Тростянецький лісгосп» завітали гості з краєзнавчого музею,  Музейно-виставочного центру «Тростянецький».

Завідувачем Красно-Тростянецького відділення УкрНДІЛГА Ігнатенком В.А. та помічником лісничого Нескучанського л-ва Красніковим М.О. була проведена екскурсія до музею лісу – лісівників Сумщини.  Представники краєзнавчого музею Тростянеччини почули та побачили багато цікавого про становлення і розвиток лісівників нашого краю, наукових співробітників Красно-Тростянецького відділення УкрНДІЛГА. Ознайомились з різноманіттям головних лісоутворюючих деревних порід в лісах нашого краю,  з веденням та фауною мисливського господарства, з лісопарковою зоною на Сумщині. Побачили різні пристосування для ведення лісового господарства, почули про розвиток шкільних лісництв на Сумщині і окремо у ДП «Тростянецький лісгосп» на базі закладу загальної середньої школи І – ІІІ ступенів №2 Тростянецької міської ради – Шкільне лісництво «Нескучанське»

Була проведена екскурсія по декоративному розсаднику лісгоспу. Де помічник лісничого Нескучанського лісництва Красніков М.О. розповів гостям про різноманітність декоративних порід саджанців, їх вирощування та властивості.