Екскурсія до музею лісу ДП «Тростянецький лісгосп»

10 січня керівником шкільного лісництва, вчителем біології загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів школи № 2 Тростянецької міської ради Солохою К.А. учням школи була проведена екскурсія до музею лісу ДП «Тростянецький лісгосп».  Діти з захопленням слухали розповіді про історію становлення та розвитку лісів Сумщини.

З цікавої розповіді Катерини Анатоліївни діти дізналися про видатних лісоводів Сумщини, про їх внесок у розвиток лісів нашого краю, а також побачили багато цікавого у музеї – це і пристосування для посадки лісу, ведення лісового господарства, заготівлі деревини, якими лісівники Сумщини користувались на протязі свого 70-річного періоду.

Цікаво було побачити дітям фауну мисливського господарства Сумщини, гербарій головних лісоутворюючих порід дерев, лісопаркове господарство. А також Катерина Анатоліївна розповила дітям про історію становлення та розвитку шкільного лісництва «Нескучанське», як учні шкільного лісництва допомагають лісівникам у веденні лісового господарства та вчяться зберігати природу, любити ліс.