Події та новини рекреаційної ділянки «Лісовичок»

МАСЛЯНА У РЕКРЕАЦІЙНІЙ ДІЛЯНЦІ «ЛІСОВИЧОК».

13 березня 2021 року у рекреаційній ділянці «Лісовичок», яка розташована на території Литовського лісництва в селі Климентове відбулося свято Масляна.

 

МАЙСТЕР КЛАС – “ГОТУЄМО ГАМБУРГЕРИ РАЗОМ!” (ДП «ТРОСТЯНЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» РЕКРЕАЦІЙНА ДІЛЯНКА “ЛІСОВИЧОК”)

02 червня 2019 року у неділю, на Рекреаційній ділянці «Лісовичок», яка розташована на території Литовського лісництва в селі Климентове Охтирського району Сумської області в мальовничому сосновому лісі на березі річки Ворскла відбувся майстер – клас для дітлахів по виготовленню гамбургерів та солодких десертів. Діти були у захваті.

Похожее изображение

День молоді у рекреаційній ділянці “Лісовичок”

За традицією, в останню неділю червня у рекреаційній ділянці «Лісовичок», яка розташована на території Литовського лісництва в селі Климентове відзначили День молоді. Цьогоріч свято припало на 24 червня.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Працівники ДП “Тростянецьке лісове господарство” приклали максимум зусиль, щоб свято було змістовним та цікавим. І це їм влалося!

 

Похожее изображение

«Весна іде, красу несе, а тій красі радіє все!» Хоч і холодно поки що, але Зима по-тихесенько відступає. І вже скоро Весна повноправно почне нас радувати своїми ніжностями. І нехай кричать березневі коти під вікнами, нехай залітають у наші вікна комарі, нехай … Дрібниці це, ідеального нічого не буває.

Всіх відвідувачів з початком Весни!

Похожее изображение

Масляна у рекреаційній ділянці «Лісовичок».

Похожее изображение

Похожее изображение

Масляна у рекреаційній ділянці «Лісовичок».

Святкували Масляну за усіма давніми традиціями: були і веселі жарти і  конкурси і концертна програма та, звісно ж, багато-багато смачних млинців з різним начинням та шашлики.

Похожее изображение

Щиро, весело по-українському пройшло свято Водохреща у рекреаційній ділянці «Лісовичок»

Похожее изображение