Лісова галузь розраховує на молоде, високоосвічене поповнення, – Володимир Бондар під час вручення студентських квитків майбутнім лісівникам

Картинки по запросу картинка Лісова галузь розраховує на молоде, високоосвічене поповнення, - Володимир Бондар під час вручення студентських квитків майбутнім лісівникам

Упевнений, що сьогоднішні студенти з гідністю примножать дружню родину українських лісівників і внесуть свій вагомий внесок у розвиток лісового господарства нашої держави та збереження рідної природи. На цьому наголосив заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар під час вручення студентських квитків першокурсникам факультету навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Він привітав першокурсників від імені Голови Державного агентства лісових ресурсів Христини Юшкевич та від себе особисто із урочистою подією – початком нового навчального року.

Як зазначив Володимир Бондар, сьогодні в системі Держлісагентства працює 20 тисяч спеціалістів з вищою освітою. Це майже третина від загальної кількості працівників лісової галузі. Переважна їх більшість – випускники Інституту.

«Не легка щоденна праця лісівників потребує глибокого знання азів лісівничої науки, практичних навичок і вмінь в обраній професії. Адже в професії лісівника не повинно бути помилок. Лісівник працює для майбутнього. Створюючи ліс, він не завжди зможе побачити весь результат своєї праці. Лише наші діти та онуки зможуть оцінити працю сьогоднішніх працівників лісу», – підкреслив заступник Голови відомства.

Звертаючись до молоді, він наголосив, що від нового покоління лісівників, їхньої фаховості та відповідальності залежить майбутнє українського лісу та екологічна безпека держави.

Також Володимир Бондар висловив подяку викладачам Інституту за виховання та навчання молоді.

«Бажаю студентам, викладачам та співробітникам Університету здоров’я, щастя, мирного неба та здобутків на професійній ниві. Успіхів вам і наполегливості у праці та навчанні», – зазначив заступник Голови Держлісагентства.