Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства посилює протиепідемічні заходи

Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства продовжує виконувати свої функції у штатному режимі. Але з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 і попередження захворювання працівників управління посилює протиепідемічні заходи.

До наказу від 13.03.2020 № 16-0 «Про заходи стосовно стабілізації епідемічної ситуації», яким було затверджено оперативний план протиепідемічних заходів, внесені відповідні зміні (наказ від 17.03.2020 №17-0 «Про внесення змін до наказу від 13.03.2020 № 16-02) відповідно до яких жінки, які мають малолітніх дітей віком до 14 років, працівники, які старше 60 років, працівники, у яких є хронічні бронхо-легеневі захворювання, а також іногородні працівники можуть виконувати роботу дистанційно.

Призупинено надання адміністративних послуг з видачі щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання, прийом іспитів з отримання «Посвідчення мисливців».

Поряд з цим процедура оформлення «Сертифікату про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій» буде здійснюватись в електронному режимі. Заявки та документи, які є підставою до сертифікату, приймаються у вигляді сканкопій на електронну пошту sumylismagketing@gmail.com.

Додаткова консультативна допомога держлісгоспам, агролісгоспам та іншим суб’єктам зовнішньо-економічної діяльності з зазначених питань проводиться за телефоном (0542) 61-13-18.

Нагадаємо, раніше відповідно до заходів, затверджених попереднім наказом від 13.03.2020 № 16-0 «Про заходи стосовно стабілізації епідемічної ситуації» певні обмеження вже діяли. А саме:

– максимально обмежені відрядження працівників, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби;

– відмінені проведення масових заходів в рамках акції з висаджування лісу «Відновлюємо ліси разом» та інші культурно-масові, спортивні заходи і до стабілізації епідемічної ситуації проведення зазначених заходів не планується.

– переведено в режим телефонних або відеоконференцій усі нарадчі заходи та засідання колегії управління;

– в управлінні скасовано проведення особистих прийомів громадян та тимчасово обмежено відвідування адміністративного приміщення управління сторонніми особами.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ