Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства Сертифікати тимчасово видаватиме в електронному режимі

В рамках запобіжних заходів щодо недопущення поширенню на території України коронавірусу COVID-19 і попередження захворювання працівників управління у Сумському обласному управлінні лісового та мисливського господарства на період карантину запровадили електронний режим видачі «Сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій».

Електронну процедуру по видачі документів розпочали вже з 18 березня.

Тепер для подачі заявки та документів, які є підставою до оформлення сертифікату, в Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства (вул.. Засумська, 12-А) особисто приходити не варто. Достатньо надати сканкопії цих паперів, надіславши їх на електронну пошту sumylismarketing@gmail.com.

За потреби працівники, відповідальні за видачу сертифікатів, надаватимуть додаткову консультативну допомогу держлісгоспам, агролісгоспам та іншим суб’єктам зовнішньо-економічної діяльності за телефоном (0542) 61-13-18.

Після скасування карантинного режиму та стабілізації епідемічної ситуації прийом документів на оформлення та видачу сертифікатів здійснюватиметься за раніше встановленою процедурою.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ