Кролевецькі лісівники – переможці трудового суперництва

За підсумками діяльності серед лісогосподарських підприємств Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства у 2019 році перемогу по трудовому суперництву здобули кролевецькі лісівники.

Це констатувала перша у поточному році колегія управління, яка відбулась вчора, 28 січня. Традиційно головним питанням повістки денної цього зібрання і є аналіз фінансово-господарської діяльності лісогосподарських підприємств області у році, що минув.

Підсумки трудового суперництва оголосив голова обкому профспілки працівників лісового господарства Михайло Шпакович.

 

Вручаючи вимпел переможця директору підприємства Олександру Посошенку, начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець відзначив високі господарсько-фінансові показники господарства. Він наголосив, що державне підприємство «Кролевецьке лісомисливське господарство» знане й відоме не тільки на теренах області, України, а й за її межами. Воно вважається флагманом організації переробки деревини серед підприємств області. У цехах підприємства переробляється понад 30 тис. куб. м деревини щоденно. Весь технологічний процес деревообробки здійснюється з використанням сучасних технологій та новітнього обладнання, випущена ж продукція відповідає сучасним як вітчизняним, так і міжнародним стандартам.

Начальник управління зазначив, що у 2019 році саме Кролевецьке лісомисливське господарство стало першим в області, що успішно пройшло FSC сертифікацію та отримало Сертифікат ланцюга постачання (CoC), а у 2018 році відкрило список сумських підприємств, що отримали Сертифікат FSC з системи ведення лісового господарства (FM).

Друге місце за підсумками 2019 року здобув Роменський лісгосп (директор Олег Салов), на третьому місці краснопільські лісівники (директор Віктор Мороз).

Прес-служба Сумського ОУЛМГ