За підсумками півріччя кращим став Тростянецький лісгосп

Колегія Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства підбила підсумки трудового суперництва серед лісогосподарських підприємств області.

«Робота підприємств оцінювалась комплексно. Вся шкала оцінок складалась 27 показників, які відображають діяльність лісгоспів за всіма напрямками. Це лісове господарство: догляд, охорона, відновлення та лісорозведення; використання лісових ресурсів та маркетинг, економіка підприємств, ведення мисливського господарства, культура виробництва, виконавча дисципліна та робота з громадськістю. Як завжди, результати оцінювань досить щільні, що говорить про високий рівень організації праці на всіх підприємствах управління та високий рівень соціального захисту працюючих», – прокоментував підсумки трудового суперництва голова обласного комітету профспілки працівників лісового господарства Михайло Шпакович.

Цього разу переможцем став Тростянецький лісгосп (директор Віктор Зубко). Господарство відзначається відмінною культурою виробництва, має одні з найвищих в області показники продуктивності праці, рівня реалізації продукції та сплати податків. Поряд з цим, це одне з небагатьох підприємств, яке займається вирощенням декоративного садивного матеріалу та єдине в області з розвиненою рекреаційною діяльністю. На базі Литовського лісництва лісгоспу діє база відпочинку «Лісовичок», відома не лише в області, а й далеко за її межами.

Вручаючи директору лісгоспу вимпел переможця І півріччя 2017 року, начальник управління Віктор Чигринець побажав підприємству подальшого розвитку.

У цьому півріччі обком профспілки не лишив без уваги і володарів ІІ та ІІІ призових місць, доповнивши засоби заохочень Почесною грамотою для другого і Подякою для третього місця. За підсумками півріччя друге місце здобув Сумський лісгосп (директор Микола Сороколіт), на ІІІ місці – ДП «Охтирське лісове господарство» (директор Юрій Римар).

Прес-служба Сумського ОУЛМГ