Володимир Токар вручив Грамоту Верховної Ради України начальнику Сумського ОУЛМГ Віктору Чигринцю

Сьогодні, під час колегії Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, голова обласної радиВолодимир Токар виконав почесну місію і вручив Грамоту Верховної Ради України і нагрудний знак до неї керівниковіпідприємства – Віктору Чигринцю.

Спікер обласного парламенту відзначив високі досягнення Сумського ОУЛМГ, зазначивши, що за період багаторічного керівництва Віктором Чигринцем, наше обласне лісове господарство постійно тримає марку одного з кращих в Україні.

«Будь-яку справу треба оцінювати за результатами роботи, а ваші показники говорять самі за себе. Ви – кращі!, – з такими словами звернувся Володимир Токар до колективу лісівників. – Окрема подяка за це вашому начальнику – Віктору Чигринцю, який є Заслуженим працівником сільського господарства України, має кандидатську ступінь в цій галузі та нагороджений Орденом «За заслуги» ІІ та ІІІ ступенів. Віктор Петрович – прекрасний керівник, який переживає за свою справу, за працівників обласного лісового господарства, дбає про соціальну сферу та допомагає учасникам АТО».

Серед іншого Володимир Токар відзначив активну роботу Віктора Чигринця за часів його депутатства в обласній раді протягом двох скликань. Акцентував увагу на його вимогливості, дисциплінованості, чесності та порядності.

«На мій погляд, Віктор Петрович заслужив цю високу державну нагороду, яка займе почесне місце серед інших його відзнак», – резюмував керівник депутатського корпусу. Він побажав Віктору Чигринцю здоров’я, сил та наснаги, і ще довго працювати на благо рідної Сумщини.