Лісівники Сумщини підбивають підсумки передноворічної ялинкової кампанії

Майже 34 тисячі новорічних бажань, така ж кількість новорічних сюрпризів і, звісно ж, дитячих посмішок! Звідки такі цифри? Від лісівників Сумщини!

Саме стільки у передноворічний період реалізували лісогосподарські підприємства області хвойних деревець.

Переконані, що вони створили у родинах атмосферу святкового затишку, додали у оселі лісового хвойного аромату та до визначеного часу надійно зберігали під своїми вітами новорічні подарунки, а тепер обов’язково допоможуть у здійсненні загаданих у новорічну ніч бажань, бо кожне деревце було вирощене з любов’ю.

Хвойні новорічні атрибути заготовляли під конкретних споживачів. Адже в умовах воєнного часу будь-які гуляння були абсолютно недоречними. А от від атмосфери, яку здатне створити лише лісове деревце, люди таки не відмовились.

В основному купували ялинки та сосни родини, де є дітки. Тому для лісівників це особлива приємність, подарувати свято дітям.

Цьогорічними лідерами з реалізації хвойних стали конотопські лісівники. Вони реалізували 8,5 тисяч штук ялинок та сосен.

«Загалом у передноворічний період ми реалізували 33,8 тисяч хвойних. Це 172 % до взятих планів. Середня реалізаційна ціна за метрове деревце склала 88 грн», – деталізує заступник начальника Сумського ОУЛМГ Олександр Забара.