Водій Тростянецького держлісгоспу Ігор Арнаутов нагороджений Грамотою Верховної Ради України

Щотижнева робоча відеонарада Держлісагентства розпочалася з особливо приємних моментів.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері лісового і мисливського господарства, сумлінну працю, високий професіоналізм та активну волонтерську діяльність ряд працівників лісового господарства України були відзначені Грамотами Верховної Ради України.

Привітав лісівників з високими нагородами Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко.

Серед нагороджених – водій автотранспортних засобів по вивезенню лісу ДП «Тростянецьке лісове господарство» Ігор Арнаутов.

Нагороду від народних обранців йому вручив перший заступник начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Ігнатченко.

«Ігор Олександрович – першокласний водій, відповідальний, сумлінний працівник. Так характеризує його керівництво Тростянецького держлісгоспу. Ввірена йому техніка завжди у належному стані, як кажуть, завжди  «на ходу».  Але війна – це час, коли всі люди яскраво демонструють не лише свої робочі, а й особистісні якості. У період окупації Тростянця Ігор Олександрович проявив себе як справжній патріот. Про ті жахи, які пережили жителі Тростянця знає увесь світ. У той час працівники лісгоспу чергували на підприємстві цілодобово. Без тепла, світла і води, під постійними обстрілами вони несли вахту, охороняючи територію лісгоспу. Навіть сама дорога до роботи і з роботи – це був справжній подвиг.  Але не було жодного разу, щоб він не вийшов на чергування.  За дорученням начальника управління Віктора Петровича Чигринця та від себе особисто міцно жму руку та дякую за роботу!», – сказав, вручаючи грамоту, Віталій Ігнатченко.