Тематичні зустрічі та озеленення територій – на Сумщині стартувала акція “Створюємо ліси разом”

З початком жовтня в Україні розпочалась загальнодержавна акція «Створюємо ліси разом». 1 жовтня відбулось офіційне її відкриття.

У державних лісогосподарських підприємствах, що координуються Сумським обласним управлінням  лісового та мисливського господарства,  день старту акції пройшов досить активно і був насичений різноманітними заходами.

Як прокоментував заступник начальника Сумського ОУЛМГ Олександр Забара, на момент відкриття акції осіння висадка лісових культур ще не розпочиналась, тому лісгоспи зробили основний акцент на проведенні тематичних заходів екскурсійного й просвітницького спрямування та озелененні територій підшефних навчальних закладів.

Глухівські, Краснопільські, Середино-Будські, Свеські, Конотопські, Охтирські та Шосткинські лісівники побували з тематичними заходами у загальноосвітніх навчальних установах.

У Лебединському, Роменському, Тростянецькому, Сумському лісгоспах лісівники разом з вихованцями учнівських лісництв проводили озеленення територій шкіл, на базі яких діють лісництва.

Кролевецькі лісівники запросили представників депутатьського корпусу на підприємство та поділились своїми планатми роботи на осінню лісокультурну кампанію.

Акція «Створюємо ліси разом» набирає обертів.

На фото старт акції “Створюємо ліси разом” у Тростянецькому лісгоспі