21 БЕРЕЗНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛІСУ

Планета в руках людини. І починається вона з найменшої пташини, квіточки, джерельця.

Члени шкільного лісництва «Нескучанське» разом із ДП “Тростянецький лісгосп” працюють над збереженням довкілля, пропагують цю тему серед учнів закладу. До міжнародного дня лісу у закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів школі №2 міста Тростянець було проведено декілька акцій, в яких брали активну участь усі діти закладу.

19 березня 2021 року, у закладі проведено виставку-конкурс на кращу шпаківню “Будиночок для птахів”, виставку поробок і листівок у рамках Всеукраїнської акції “Збережемо першоцвіти”. Традиційно до проведення свята долучилися представники ДП «Тростянецьке лісове господарство» Красніков М.О. – помічник лісничого, та Плужнік Н.Ю. – голова профспілкового комітету.

Переможці виставки-конкурсу “Будиночок для птахів” були нагороджені цінними подарунками – книгами про природу. Ними стали Матвієнко Дар’я (10-Б клас, І місце), Демидова Карина (8- Б клас, ІІ місце) та Чернов Денис (10-А клас, ІІ місце), Гостєва Валерія (9-Б клас, ІІІ місце) і Коваль Тимофій (8-Б клас, ІІІ місце). Усі інші учасники отримали солодощі та канцелярське приладдя.

Якщо кожна людина подарує часточку своєї душі природі, то ми завжди будемо жити з нею в злагоді й насолоджуватимемося її дарами.