?У Тростянці відбулось «пташине» свято???

❤?Цілою низкою різноманітних заходів, приурочених всеукраїнській акції «Нагодуй птахів взимку», відзначився вівторок, 8 грудня, для вихованців Нескучанського лісництва, що діє на базі Тростянецького лісгоспу.
?У цей день у навчальному закладі відбулось справжнє «пташине» свято, до якого школярі готувалися заздалегідь: малювали тематичні малюнки, майстрували годівнички та готували святковий виступ, приурочений пташиній тематиці.
?«Виставка – конкурс годівничок у нашій школі – це своєрідний бренд учнівського лісництва. Ми проводимо його вже не перший рік, і варто зазначити, що з кожним новим роком рівень проведення цього заходу дедалі вище. Діти майструють годівнички вдома разом з батьками. Журі визначає переможців і за кращі роботи діти отримують призи. Подарунки надають наші шефи – Тростянецький лісгосп. Зазвичай відзначаються всі роботи, адже кожна годівничка по-своєму ексклюзивна, одним словом, справжні витвори мистецтва», – говорить директор Тростянецької школи № 2 Світлана Бурлака.
?Поряд годівничками на виставці можна було побачити і смаколики, які діти підготували для пташок.
??Долучились до заходу і школярі менших класів навчального закладу. Для них відбувся тематичний конкурс малюнку.
?Участь у заході можна було засвідчити пам’ятним фото біля влаштованої фото-зони.
?Кульмінацією заходу стало розвішування у парку школи годівничок. Разом з директором Тростянецького лісгоспу Віктором Зубком та головою Тростянецької райдержадміністрації Володимиром Бурлакою школярі розвісили ексклюзивні «пташині їдальні».
?Тепер на дітлахів чекають щоденні турботи по наповненню годівничок кормом. Запевняють, що для них ця робота звична і досить приємна. То ж пернатим тростянецького краю хвилюватися не варто, у них є надійні помічники!?