Відбулася зустріч Василя Кузьовича з Андрієм Рисюком

Відбулася зустріч Голови Держлісагентства Василя Кузьовича з начальником відділення цивільно-військового співробітництва ОК «Захід» Андрієм Рисюком.

В ході зустрічі сторони обговорили організацію взаємодії щодо: сприяння у допомозі родинам чиї сини (доньки) віддали життя захищаючи суверенітет держави; спільної реалізації заходів національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання учнівської молоді; підтримки у реалізації заходів гуманітарного проекту ЗСУ «ЕВАКУАЦІЯ 200»; виготовлення та встановлення державної символіки;

Очільник лісової галузі України зазначив, що радий зустрічі.

«Лісівники, як і військові, ніколи не стояли осторонь. Вони є прикладом патріотизму та мужності й повинні завжди активно співпрацювати, як це вони роблять, захищаючи лісові та державні кордони. Я постійно раніше стежив і стежу, як відбувається співпраця по областях із ЗСУ і хочу щиро подякувати за високу відзнаку лісівників зі сторони військових. Тому я радий зустрічі з Вами. Підтримую і обіцяю подальшу співпрацю», – відзначив Василь Кузьович.

«Те, що роблять лісівники, має неоціненний вклад для нашої країни. Від початку військових дій лісівники допомагають військовим. Я щиро вдячний начальникам Київського, Рівненського, Волинського, Івано-Франківського та Закарпатського обласних управлінь лісових та мисливських господарств та директорам державних підприємств «Берегівське лісове господарство» та «Кутське лісове господарство» за багаторічну та плідну співпрацю. Ми дуже це цінуємо і дякуємо за вашу допомогу і впевнений, що вона продовжиться і надалі», – наголосив Андрій Рисюк.

Окрему увагу співрозмовники приділили можливостям розширення співпраці.