Запрошуємо завітати до інтернет – магазину з продажу декоративних рослин!

Сьогодні, завдяки активному розвитку і просуванню нових технологій, для переважної більшості населення інтернет вже не є чимось далеким і недосяжним. Він не тільки міцно увійшов в наше повсякденне життя як джерело інформації і розваг, але і став невід’ємною частиною бізнесу. Так, наявність власного сайту в наш час є необхідним атрибутом і запорукою успішної діяльності будь-якої сучасної компанії. Все більшою популярністю користуються і інтернет-магазини, причому цей напрямок інтернет-бізнесу цікавить не тільки людей, які ведуть свій бізнес виключно в мережі, але й власників реальних магазинів, підприємств.

Користувачі інтернет-магазину також можуть отримати вичерпну інформацію про те що їх цікавить, – адже переважна більшість товарів в інтернеті мають чітку характеристику, опис, а також зображення в різних ракурсах.

Особливої актуальності інтернет-покупки набувають саме зараз, коли у зв’язку з карантином доступ до вільної торгівлі суттєво обмежений.

Створити замовлення можна скористувавшись каталогом рослин, або зателефонувавши за тел. 050-596-23-83

Різні види декоративних рослин пропонує ДП “Тростянецьке лісове господарство” для тих, хто хоче озеленити свою садибу. На постійному лісовому розсаднику підприємства вирощують різноманітні декоративні породи хвойних та листяних порід.

Найбільш затребувані зараз різновиди туї, самшиту, ялівцю, а також верба Мацуди та форзиція. Однак лісівники експериментують і з вирощуванням інших екзотичних порід таких як барбарис, бересклет, катальпа, магнолія, гортензія, дугласія та багато інших декоративних дерев та кущів. Загалом для продажу лісівники готові запропонувати понад 100 видів і форм декоративних рослин.

Тож, обрати на свій смак декоративну рослину покупці зможуть безпосередньо на лісорозсаднику, або на сторінці в інтернет – магазині (http://www.trostles.com.ua/shop/) де фахівці допоможуть підібрати декоративну рослину, яка ідеально підійде саме вашій присадибній ділянці. Також, покупець отримає консультацію як краще доглядати за нею, щоб рослина росла та почувала себе комфортно на висадженому місці.

Головною перевагою декоративного посадматеріалу є те, що рослини вирощені із живців, які заготовляють на власному маточному відділені. Такі саджанці стійкі до природних умов, в них не порушено зону районування, отже приживлення таких рослин є стовідсоткове.

Ознайомитися з асортиментом та цінами можна тут:  http://www.trostles.com.ua/shop/ або здійснити віртуальну подорож постійним лісовим розсадником ДП “Тростянецьке лісове господарство”

Придбати декоративні рослини можна як в роздріб так і оптом за помірними цінами.

Тростянецькі лісівники запрошують відвідати постійний лісовий розсадник, який знаходиться за адресою:  Сумська область, м. Тростянець, вул. Нескучанська, 3, номер телефону для довідок +38 050 596 23 83. Раді будемо допомогти любителям зеленої окраси!

Варто відзначити і те, що інтернет-магазин працює 24 години на добу, без перерв і вихідних, і є доступним у будь-якій точці світу, тобто покупцю для придбання товару досить просто мати доступ в інтернет.