У Сумському ОУЛМГ збиралися відповідальні лісгоспів за роботу з громадськістю на ЗМІ

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди сидят и стол

«Вся діяльність лісівників надзвичайно розтягнута в часі. Щоб побачити  кінцевий результат роботи необхідно, щоб змінилось не одне покоління. Безсумнівно, для тих, хто не знайомий зі специфікою лісівничої діяльності важко усвідомити і оцінити її важливість і об’єм. Ваше завдання – доступно і правдиво донести це до людей», – зазначив перший заступник начальника Сумського ОУЛМГ Віталій Ігнатченко працівникам лісгоспів, у ході наради, яка відбулась у Сумському ОУЛМГ у четвер, 23 травня, з працівниками, що відповідають на підприємствах за зв’язки з громадськістю та засобами масової інформації.

На данном изображении может находиться: 2 человека

Також перед учасниками наради виступили голова обкому профспілки працівників лісового господарства, голова Громадської ради при Сумському ОУЛМГ Михайло Шпакович та прес-секретар управління Вікторія Постова.

У своєму виступі Михайло Шпакович зосередив увагу на важливості інформаційної політики та інструментах взаємодії лісгоспів з громадськістю.

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди сидят, стол и в помещении

Учасники наради мали змогу зустрітись і з представниками провідних ЗМІ області.

 

Насамкінець, були спільно вироблені певні напрямки роботи у питаннях комунікації з громадськістю та співпраці з засобами масової інформації. Це створення умов для роботи учнівських лісництв, активізація інформаційної діяльності та організація роз’яснювальних заходів щодо ролі та важливості лісів для існування життя на планеті, інформування громадськості про вагомість праці лісівника в забезпеченні створення, охорони та захисту лісових насаджень; висвітлення проблем, з якими у ході своєї діяльності лісівники зустрічаються, проведення превентивної роботи щодо дотримання населенням лісового законодавства тощо.

 

У підсумку Вікторія Постова зазначила, що про результативність даного заходу можна буде зробити висновки вже найближчим часом, адже робота прес-служб є однією з максимально прозорих і доступних для аналізу.

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол и в помещении

 

Прес-служба Сумського ОУЛМГ