Сумські лісівники визначили переможців трудового суперництва

Перша у 2019 році колегія Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства визначила переможців трудового суперництва серед державних лісогосподарських підприємств управління за результатами їх роботи у минулому році.

 

 

Перше місце зайняв Тростянецький лісгосп (директор Віктор Зубко). Підприємство відоме в області єдиним серед споріднених підприємств управління рекреаційним комплексом «Лісовичок» та одним з трьох в області розсадником декоративних порід. У лісгоспі найбільш оновлений фонд основних засобів, підприємство відзначається відмінною культурою виробництва, передує по сумі капітальних інвестиції, податкових платежів до бюджету та рівню заробітної плати. У минулому році у лісгоспі оптимізовано адміністративно-господарську мережу та відкрито Офіс лісництв, а також встановлено сучасний лісонасіннєвий комплекс. Про це, вручаючи директору підприємства Віктору Зубку вимпел переможця, зазначив начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець.

 

 

На другій сходинці підсумкової таблиці розташувався флагман переробки на Сумщині – Кролевецьке лісомисливське господарство (директор Олександр Посошенко). Начальник управління відзначив роботу лісгоспу по впровадженню сучасних технологій та модернізації виробничих процесів. Минулоріч на підприємстві на розширили сушильне господарство та провели процедуру сертифікації лісів за міжнародними стандартами.

 

 

Третє місце здобув Роменський лісгосп (директор Олег Салов). Вітаючи роменських лісівників, начальник управління зазначив, що потрапити до трійки кращих – для Роменського лісгоспу справжня подія, яка заслуговує особливої уваги. За останні 20 років Роменський лісгосп серед лідерів вперше. Віктор Петрович відзначив системну прогресивну діяльність підприємства за всіма напрямками лісогосподарського виробництва, впровадження у виробництві передового досвіду та використання сучасних практик і механізмів, що у підсумку дало вагомі результати.

 

 

Прес-служба Сумського ОУЛМГ