Ми завжди пам’ятатимемо про тих, хто захищав і допомагав визволяти українську землю від ворогів, – Андрій Заблоцький

 

96378598_2597634857008651_711865209832079360_n

Сьогодні, у День пам’яті та примирення і в переддень 75-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький відвідав одного з ветеранів тієї війни, колишнього працівника лісової галузі Гавтонюка Юрія Тимофійовича.

Йому нещодавно виповнилося 93 роки. Юрій Тимофійович більше 30 років пропрацював у лісовій галузі на різних посадах. І зараз завжди цікавиться про галузь, пишається, що він лісівник.

«Пан Юрій в молоді роки пережив жахіття війни, віддав більше третини свого життя улюбленій роботі на благо лісового господарства, після виходу на пенсію не полишав займатися справами, і зараз залишається сповнений добрим духом та оптимізмом. Коли спілкуєшся з такими людьми, то і сам відчуваєш певну натхненність та бажання наполегливо працювати, як це робили наші ветерани. Вони навряд чи масово читають інтернет-новини або переглядають соцмережі з привітаннями до Дня перемоги. Тому і вирішив просто особисто від себе та колективу відвідати і поговорити з одним із них», – зазначив Андрій Заблоцький.

Окрім того, він підкреслив, що працівники Держлісагентства в Києві та областях також відвідали ветеранів війни. І це не одноденна акція – лісівники постійно допомагають ветеранам лісової галузі України.

«Ми завжди пам’ятатимемо про тих, хто захищав і допомагав визволяти українську землю від ворогів», – наголосив Голова Держлісагентства.