Колектив ДП “Тростянецький лісгосп” щиро вітає усіх, хто пов’язав свою долю з лісом, з професійним святом – Днем працівника лісу!

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

Колектив ДП “Тростянецький лісгосп” щиро вітає усіх, хто пов’язав свою долю з лісом, з професійним святом – Днем працівника лісу!

 

Висловлюємо щиру вдячність за натхнену діяльність, самовіддану працю, за розуміння, та вагомий внесок в загальнодержавну справу.

 

Нехай лісівнича праця приносить стабільність, достаток, буде запорукою впевненості та добробуту!

 

Бажаємо всім українським лісівникам плідної роботи на ниві вирощування, збереження та примноження лісових багатств, міцного здоров’я, оптимізму, щедрої долі, особистого та родинного щастя.

 

Успіхів на благо процвітання нашого краю та лісового господарства, адже нам ще так багато потрібно зробити для перемоги і добробуту рідної України!

 

ДП «Тростянецький лісгосп» – підприємство, яке найбільше  в Сумській області постраждало від орківської окупації, зазнало найбільшої руйнації та матеріальних втрат. Протягом двох місяців підприємство вимушено не працювало. Але завдяки злагодженій роботі колективу під вмілим керівництвом досвідченого директора Віктора Зубка швидко відновило свої виробничі потужності.

 

Тростянецький лісгосп – це яскравий приклад успішної діяльності підприємства, де працюють справжні професіонали. Після звільнення Тростянця, всі працівники повернулися на свої робочі місця.

 

Як зауважив керівник ДП «Тростянецький лісгосп» Віктор Зубко, незважаючи на надскладний період у державі, підприємство зуміло збільшити реалізацію продукції в порівнянні з минулим роком на 22%. За 8 місяців 2022 року реалізовано продукції на суму понад 106 мільйонів гривень.

 

Особливу увагу приділяє Тростянецький держлісгосп відновленню лісів та збереженню лісових культур. Неможливо не згадати, що підприємство є одним з бюджетоутворюючих у Тростянецькій громаді, соціально відповідальним, а ще – активно підтримує Збройні Сили України.

 

З професійним святом привітали колектив ДП «Тростянецький лісгосп» юні природолюби, вихованці шкільного лісництва «Нескучанське», військові, народний депутат України Микола Задорожній, голова Охтирської райдержадміністрації Леонід Клизуб, міський голова Юрій Бова та інші посадові особи.