З нагоди дня Конституції України Почесними відзнаками відмічені працівники ДП «Тростянецьке лісове господарство»

Тростянецькі лісівники відчули на собі  необхідність бути сильними за будь-яких обставини самим і підтримувати колег у годину важкого випробування для всієї України.

ДП «Тростянецьке лісове господарство» Сумщини чи не найбільше постраждало від російських загарбників взимку та навесні 2022 року. Спалені приміщення, розграбована техніка, полонені працівники, заміновані угіддя й ліси. Однак Тростянчани не скорились біді і відразу чинили запеклий опір окупантам.

Поступово, але впевнено підприємство відновлює зруйноване війною. Роботи проводяться одночасно в усіх постраждалих структурних підрозділах лісгоспу. Постраждали у лісгоспі, без винятку, всі структурні підрозділи. Як тільки завершили розчистку будівель та територій, працівники приступили до відновлювальне-ремонтних робіт. Паралельно працюють над відновленням розбитої техніки, укомплектуванням лісгоспу необхідним інвентарем, оргтехнікою, меблями тощо. Адже все майно, яке було у лісгоспі, або розграбоване, або розбите.

 

Нині спільними зусиллями постають зі згарищ та руїн разом сильним, згуртованим колективом.

З нагоди дня Конституції України, були відмічені працівники ДП «Тростянецьке лісове господарство»:

 

Івахненко Євген Леонідович нагороджено Почесною Грамотою Кабінету міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм;

Кочуров Євген Михайлович адміністратор системи ДП “Тростянецьке ЛГ” – за сумлінну працю в лісовому господарстві, високий професіоналізм, особистий внесок у організацію лісового господарства  оголошено Подяку Голови Товариства лісівників України з врученням пам’ятного листа;

Кириленко Віталій Григорович провідний інженер з охорони праці ДП “Тростянецьке ЛГ” нагороджений Грамотою ДП “Тростянецьке ЛГ” за багаторічну, самовіддану, сумлінну працю.

ДП «Тростянецьке лісове господарство» вийшло на планові показники по реалізації продукції та довоєнний рівень заробітної плати, проводять всі необхідні лісогосподарські заходи та відновлюють зруйноване війною.

 

«Ми дякуємо за допомогу та підтримку керівництву Держлісагентства, обласного управління, Товариству лісівників України, нашим колегам з інших областей за теплі слова підтримки, за надану фінансову допомогу, за неодноразову допомогу ліками, продуктами харчування тощо. У нас, дійсно, дуже потужна і згуртована галузь», – говорить Віктор Зубко.