Тростянецькі лісівники вийшли на планові показники по реалізації продукції та активно відновлюють підприємство

Вийшли на планові показники по реалізації продукції та довоєнний рівень заробітної плати, проводять всі необхідні лісогосподарські заходи та відновлюють зруйноване війною – саме так працюють у нинішніх умовах лісівники ДП «Тростянецьке лісове господарство».

Як не парадоксально, але війна не зламала українців. Навпаки. Вона їх ще більше згуртувала та з новою силою проявила кращі якості більшості справжніх патріотів своєї Держави. Адаптація до роботи у воєнних умовах підприємств Державного агентства лісових ресурсів України, взаємна підтримка та взаємовиручка лісівників – яскраве цьому підтвердження. Тростянецькі лісівники знають про все це не з чуток. Вони відчули на собі і необхідність бути сильними за будь-яких обставини самим і підтримку колег у важку хвилину.

Поступово, але впевнено клаптик за клаптиком підприємство відновлює зруйноване війною.

«Роботи проводяться одночасно в усіх постраждалих структурних підрозділах лісгоспу. А постраждали у лісгоспі, без винятку, всі структурні підрозділи. Як тільки завершили розчистку будівель та територій, приступили до відновлювально-ремонтних робіт. Паралельно працюємо над відновленням розбитої техніки, укомплектуванням лісгоспу необхідним інвентарем, оргтехнікою, меблями тощо. Адже все майно, яке було у лісгоспі, або розграбоване, або розбите», – ділиться директор Тростянецького держлісгоспу Віктор Зубко.

Вже на стадії завершення спорудження даху на адміністративній будівлі Литовського лісництва та базі відпочинку «Лісовичок».

Тривають роботи у адміністративному приміщенні Тростянецького лісництва. Там будівля контори постраждала як зовні, так і з середини, тому обсяг робіт, які необхідно провести – значний.

Вже замінені вікна у Музеї лісу, полагоджена будівля централізованої котельні.

Тривають будівельні роботи даху на гаражах автопарку.

Розібрані завали двоповерхової будівлі адміністративного приміщення АТП, закуплені плити для перекриття поверхів та вже розпочалось будівництво стін.

«Ми дякуємо за допомогу та підтримку керівництву Держлісагентства, обласного управління, Товариству лісівників України, нашим колегам з інших областей за теплі слова підтримки, за надану фінансову допомогу, за неодноразову допомогу ліками, продуктами харчування тощо. У нас, дійсно, дуже потужна і згуртована галузь», – говорить Віктор Зубко.