Сумські лісівники дякують львівським колегам за підтримку і допомогу

У більшості з них обжиті сімейні куточки лишились тільки у спогадах. Хотілося б думати, що все це просто страшний сон, але обвуглені, знівечені війною рештки рідних стін кожен день повертають їх у сумну реальність…

Близько сорока працівників держлісгоспів Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства пережили руйнування власного житла. Чистина з них його втратила зовсім.

Дехто з цих людей скористався допомогою родичів, які поступились особистою територію та запропонували прихисток. Дехто перебивається на зйомник квартирах…

Важко навіть уявити, що вже пережили, і що ще треба буде пережити цим людям. Але вони знаходять сили радіти, що Господь зберіг найцінніше – життя особисте та життя близьких. Решта, говорять, наживне. А ще, говорять, що велике щастя усвідомлювати, що ти не сам на сам зі своїми проблемами. А маєш поряд тих, хто готовий розділити проблеми, підтримати словом та допомогти справами.

Днями, шість працівників держлісгоспів області отримали суттєву фінансову підтримку від колег зі Львівщини. Для вирішення особистих матеріальних проблем, постраждалим лісівникам з Лебединського. Тростянецького та Охтирського підприємств загалом надійшло 420 тисяч гривень допомоги.

Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства висловлює щиру вдячність лісівникам Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства за надану матеріальну допомогу та особисто Голові Державного агентства лісових ресурсів України Юрію Болоховцю за сприяння у вирішенні цих питань!

Дорогі колеги-лісівники! Дякуємо вам за щирість і тепло ваших сердець! Нехай ваші домівки біда завжди обходить стороною!

А всім нам – найскорішої ПЕРЕМОГИ!

На світлинах: зруйнований будинок, де жили працівники ДП «Тростянецьке лісове господарство».