5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища (World Environment Day)

Кожна людина на планеті Земля знає важливість охорони довкілля! Лісівники роблять величезну роботу по збереженню, захисту та відновленню Матінки-природи! Про роль лісів у забезпеченні екологічної рівноваги на планеті знають і діти, і дорослі. Дуже вірно сказано: «Ліси – це легені планети Земля!» Лісові масиви виділяють величезну кількість кисню – життєво-необхідного для всього живого. А наша задача, і лісівників, і кожного громадянина – оберігати, піклуватися про навколишнє природнє середовище: про кожну рослину!!!

Головна задача – не смітити, не шкодити природі. Ми – люди, повинні користуватися природніми багатствами БЕРЕЖНО! На рівні громадянина своєї Батьківщини – прибирати своє господарство, озеленювати ділянки, використовувати нешкідливі мийні засоби, не забруднювати воду, пересісти на екологічно-чистий вид транспорту, не використовувати пластик, відпочиваючи на природі – прибрати за собою, щоб було не соромно перед соловейком, який там живе. (Це ми у нього у гостяхJ)))

Лісівники ДП «Тростянецького лісгоспу» щодня роблять вклад у збереження і примноження лісів України. Вони доглядають ЛІС, щоб ми з вами дихали чистим повітрям, пили джерельну воду і посміхалися сонечку!