Гуртуймося заради Перемоги: сумські лісівники подбали про дітей-інвалідів

Сумлінно виконуючи весь комплекс лісогосподарських робіт, значну увагу у своїй діяльності сумські лісівники відводять соціальній складовій.

Ветерани лісової галузі, працівники, які потребують лікування, – завжди були у полі зору керівництва управління. Війна значно розширила цей перелік. Адже додалася ще категорія працівників, які постраждали внаслідок бойових дій, або втратили на війні своїх близьких…

Всі питання, що стосуються потреб працівників, на особистому контролі начальника Сумського ОУЛМГ Віктора Чигринця. І не лише працівників галузі. Будучи депутатом обласної ради, він завжди тримає на контролі потреби жителів виборчого округу. Нещодавно за його сприянням були забезпечені необхідними речами Лебединське  міськрайонне товариство допомоги дітям-інвалідам «Мрія» та Лебединський навчально-реабілітаційний Центр. Вітаміни, ліки, продукти харчування, солодощі, засоби особистої гігієни тощо приїхали на Сумщину від друзів з Польщі, а передали їх у названі заклади лісівники ДП «Лебединське лісове господарство».

Гуртуймося заради Перемоги! Разом ми непереможні!