Шкільне лісництво “Нескучанське” продовжує роботу на базі ДП “Тростянецьке лісове господарство”

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят, на открытом воздухе и дерево
“З журбою радість обнялася…” І це дійсно так. Лихоліття забрало в дітей можливість не лише навчатися у закладі, а й докладати зусиль до відновлення зелених легень планети – роботи у шкільному лісництві.
Воно й не припиняло своєї діяльності, вихованці дистанційно отримують знання. А от дорослі, незважаючи на важкий час, намагаються зробити все для того, щоб їх заклад був квітучим і кетягами калини, красою вічнозеленої ялинки та інших дерев зустрів своїх господарів – дітлахів.
Шкільне лісництво “Нескучанське” продовжує роботу на базі ДП “Тростянецьке лісове господарство”. І минулий тиждень ми закінчили, звичайно, із улюбленої справи – озеленення території закладу. Так учителі разом із помічником лісничого Нескучанського лісництва Красніковим М.О. висадили близько 15 саджанців туї західної “Смарагд”.
Приємним сюрпризом став дарунок закладу у вигляді квітучої калини-символу України та незламності українського народу, яка буде прикрашати ділянку альпійської гірки. Не забули ми і про лісову красуню- ялину голубу.
Попереду ще багато планів тож прямуємо до мети!
Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят, на открытом воздухе и дерево
Возможно, это изображение природа и дерево
Возможно, это изображение 2 человека, дерево и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят, природа и трава
Возможно, это изображение цветок и природа
Возможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухе