УВАГА! Рекреаційні ділянки у лісових масивах відвідувати не можна!

Урочище «ОБРАЗ» у лісових масивах Великобобрицького лісництва Краснопільського держлісгоспу, Туранівська криниця – Свеського лісгоспу, Дубовицька – у Кролевці, урочище «ГОРИ» чи «КАРАВАН» поблизу Шпилівки, що на Лебединщині і багато-багато інших. Це упорядковані рекреаційні ділянки у лісових масивах – турбота та піклування лісівників про людей – улюблені місця відпочинку для багатьох. Тут завжди людно. Теплої ж пори року їх відвідування людьми значно пожвавлюється. Утримують ці місця і доглядають за ними лісівники.

Цьогоріч ми всі переживаємо надзвичайно складний період. У країні триває війна, і це вносить свої корективи в усі сфери життєдіяльності. Тому змушені повідомити, на жаль, поки що на відпочинок в улюблені місця ми вас не запрошуємо…

Нагадаємо, в області діє розпорядження Сумської обласної військової адміністрації про заборону відвідування лісів на час дії воєнного стану.

Причин дві! Перше, у лісових масивах можуть бути небезпечні «сюрпризи», залишені рашистами. Тому відвідування лісів небезпечне, у першу чергу, для безпеки самих людей!

Друге, і не менш важливе, це убезпечити лісові масиви від пожеж, адже у 99 випадках із 100 можливих причиною виникнення лісових пожеж є люди!

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!  ЗБЕРЕЖЕМО ЛІСИ РАЗОМ!

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 24.03.2022 року № 100 – ОД «Про заборону відвідування населенням лісів і в’їзду до них транспортних засобів та іншої техніки на час дії правового режиму воєнного стану» читати ТУТ: