Сумські лісівники дякують колегам за підтримку і допомогу

Війна – страшне лихо, але саме воно дало можливість побачити справжнє обличчя кожного. Лісівники Сумщини зворушені підтримкою і допомогою своїх колег-лісівників та партнерів! 

Колеги з Вінницьке обласне управління лісового та мисливського господарства Державне агентство лісових ресурсів України зібрали і відправили на Сумщину три гуманітарні вантажі.

Останній, отриманий нещодавно – суттєво поповнив домашні продуктові запаси працівників апарату Сумського ОУЛМГ, як працюючих, так і пенсіонерів. Після орківської навали область лише починає відновлювати свою роботу, тому підтримка людей продуктами харчування ще дуже необхідна, особливо для людей похилого віку, які живуть виключно з пенсії, та не мають змоги вистоювати довжелезні черги у магазинах.

Також нещодавно отримали гуманітарний вантаж північні лісогосподарські підприємства Сумського ОУЛМГ від фірми “STALPOLDREV” Польща (представник в Україні Володимир Матульський).

Друзі, ви неймовірні! Щиро дякуємо вам за тепло сердець і надійну руку, простягнуту до нас у важкий час! Миру і злагоди всім нам! Разом ми все здолаємо! Разом до Перемоги!