В ДП «ТРОСТЯНЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» ЗАТВЕРДЖЕНО НОВИЙ ТРУДОВИЙ КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР НА 2022 РІК

28 січня 2022, у ДП «Тростянецьке ЛГ» проведено збори трудового колективу по обговоренню та схваленню колективного договору підприємства на 2022 рік.

У роботі конференції взяли участь: перший заступник начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігнатченко Віталій Віталійович, директор ДП «Тростянецьке ЛГ»  Зубко Віктор Іванович, голова профспілкової організації лісгоспу Плужнік Наталія Юріївна, адміністрація лісгоспу, делегати від підрозділів лісгоспу.

У зв’язку з поширення коронавірусної інфекції COVID-19 кількість делегатів була обмежена.

Вже традиційно на початку кожного року на підприємстві проводиться активна робота по підведенню підсумків виконання  колективного договору і укладання його на новий термін.

Адже загальновідомо, що одним з найважливіших документів, який регулює виробничі, трудові  відносини між трудовим колективом та адміністрацією, є колективний договір. Його норми, положення та гарантії позитивно впливають на розвиток виробництва, забезпечують належні соціально-економічні та побутові потреби працюючих. Тому колдоговірна кампанія на підприємстві – це важливий етап та компонент життя трудового колективу.

Розпочинаючи збори, директор лісгоспу Зубко Віктор Іванович зазначив: «Підбиваючи підсумки роботи підприємства, хотілось би зауважити, що результат нашої праці – це внесок кожного працівника в загальну справу. Тож, хочу висловити щиру подяку всім працівникам лісгоспу, які своєю працею забезпечують сталий розвиток підприємства, виконання виробничих планів, а відтак наповнення бюджетів територіальних громад та бюджету району, області, країни».

В своєму виступі перший заступник начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігнатченко Віталій Віталійович також подякував всьому колективу за зроблену роботу протягом року, позитивно відмитив плани підприємства на майбутнє та торкнувся питання реформування в лісовій системі.


Також, було заслухано доповідь голови профкому підприємства Плужнік Наталії Юріївни, яка у своєму виступи відзвітувала про проведену роботу профспілкового комітету.

Для оцінки роботи профспілкового комітету за звітний період було заслухано доповіді делегатів від підрозділів. В процесі виступу одноголосно було прийнято рішення оцінити роботу профспілкового комітету на «задовільно».

Після обговорення, колективний договір на 2022 рік схвалено зборами трудового колективу.

По закінченню конференції перший заступник заступником начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігнатченко Віталій Віталійович побажав всім працівникам нашого підприємства, попри всі труднощі, не зупинятися на досягнутих результатах, як у виробничих показниках, так і в соціальному захисті працівників лісового господарства.