Сумські лісівники подарували ялинки переможцям передноворічного розіграшу, який влаштували на сторінці у Фейсбук

Диво поряд! Треба тільки не переставати у нього вірити! Новорічно-різдвяні свята яскраве цьому підтвердження!

Виявилось, що стати не лише читачем, а й справжнім героєм новорічної казки може будь-хто і у будь-якому віці. Треба тільки цього захотіти. Надія Тараніна з Боромлі, Катерина Надєждіна з Сум і Тая Афанасьєва з Краснопілля можуть це підтвердити. Адже у цьому переконалися вочевидь. Запитаєте, як? і чому саме вони? Бо саме вони стали переможцями розіграшу новорічних ялинок, який Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства влаштувало на сторінці у Фейсбук!

Нагадаємо, починаючи з 13 грудня, впродовж тижня на сторінці Сумського ОУЛМГ у Фейсбук можна було долучитись до розіграшу новорічних деревець. Сумські лісівники обіцяли подарувати деревця трьом переможцям.

Щоб стати учасником розіграшу необхідно було виконати певні умови:

Бути підписаним на сторінку @Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства

У коментарі до анонсу про розіграш відмітити свого друга через @ (більше коментарів – більше шансів)

Зробити репост анонсу до себе на сторінку з активною відміткою аккаунту @Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства Поставити Лайк анонсу.

До участі запрошувались учасники лише з Сумської області. Ось і все! Переможець обирався рандомно серед тих, хто дотримався всіх умов конкурсу.

Як говорилося, переможцями визначились Надія Тараніна з Боромлі, Катерина Надєждіна з Сум і Тая Афанасьєва з Краснопілля. За умовами розіграшу, новорічне деревце мав подарувати той держлісгосп, на території обслуговування якого виявився переможець.

То ж лісівники Тростянецького, Сумського та Краснопільського лісгоспів відчули себе у якості добрих чарівників і побували з новорічними деревцями у названих переможниць. Сподіваємось, що для них цьогорічна підготовка до Нового року була несподівано по-особливому приємною!