Близько 600 тисяч гривень спрямували сумські лісівники на ремонт онкологічного диспансеру

«Чужого горя не буває. Життя та здоров’я людини – це головна цінність. На превеликий жаль, Сумщина у трійці лідерів в Україні по кількості онкохворих. І ця сумна статистика з кожним роком тільки збільшується. Ця хвороба не вибирає ні віку, ні статусу, з нею може зіткнутися будь-хто. Тому створення сучасних умов для повноцінного лікування хворих на онкологію -наш спільний обов’язок», – висловлює переконання начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат Сумської обласної ради Віктор ЧИГРИНЕЦЬ.

Підкріплюючи слова конкретними справами, він ініціював фінансову підтримку лісівниками області благодійного проєкту щодо проведення масштабного капітального ремонту приміщення Сумського онкологічного диспансеру та придбання сучасного медичного обладнання.

«Ми обговорювали це питання з директорами держлісгоспів на засіданні колегії управління. Порадились з головами профспілок. Всі підтримали цю ініціативу. Дякую всім нашим працівникам за чуйність», – говорить Віктор ЧИГРИНЕЦЬ.

Відтак трудові колективи держлісгоспів, що координуються Сумським ОУЛМГ, спрямували благодійній організації «Благодійний фонд «Здоров’я Сумщини» 564 тисячі гривень.