Уряд відзначив роботу директора Тростянецького лісгоспу Віктора ЗУБКА

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и военная форма)
????????????
✅Засідання колегії Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, що відбулось днями в центральному офісі управління, розпочалось з особиво приємних моментів.
?Начальник управління Віктор ЧИГРИНЕЦЬ вручив Почесну Грамоту Кабінету Міністрів України директору Тростянецького лісгоспу Віктору ЗУБКУ.
?Вітаючи Віктора ЗУБКА з урядовою нагородою, Віктор ЧИГРИНЕЦЬ відзначив, що за період багаторічної праці в лісовому господарстві Віктор Іванович проявив себе як високопрофесійний лісівник та менеджер. Під його керівництвом лісгосп завжди виконує всі виробничі показники, є високприбутковим та займає передові місця у трудовому суперництві. Лише у поточному році лісгосп у І та ІІ кварталах посідав друге місце, а у ІІІ кварталі – став переможцем. ?
?Підприємтво відзначається відмінною культурою виробництва, для працівників тут створені всі необхідні умови, а рівень заробітної плати – один з найвищих в області.
✅Зауважимо, що подання на Грамоту готували ще до професійного свята – Дня працівника лісу. Тому вручення було дещо несподіваним, але, сподіваємось, приємним сюрпризом.
???
Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и военная форма)