Шкільне лісництво “Нескучанське” та учні Тростянецької ЗЗСО №2 Тростянецької міської ради прийняло участь у Всеукраїнській акції «Створюємо ліси разом»!

Ліс – це символ майбутнього, чистого повітря та здорової нації, тому на виконання програми Президента України «Зелена країна» з 1 жовтня стартувала Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом», що триватиме до 30 листопада цього року.

 

Шкільне лісництво не залишилося осторонь та озеленило пришкільну територію.

 

Співпрацею учнів та працівників ДП «Тростянецький лісгосп» було оновлено насадження дендропарку школи, облаштовано альпійську гірку, а також на вході до школи тепер милують око висаджені кущі калини як символ нашої держави. 

 

Всього було висаджено  120 саджанців лісоутворюючих та декоративних порід, а саме: дуб червоний, липа серцелистяна, катальпа, церцис європейський, туї та ялівці різних форм.

 

Діти з радістю долучилися до такої приємної та важливої справи, і запрошують охочих взяти участь у Всеукраїнській акції «Створюємо ліси разом». Допоможемо нашій країні дихати на повні груди чистим повітрям!

 

Наступний крок Всеукраїнської акція «Створюємо ліси разом» – озеленнення дітячого садочка “Казка”, яке відбудеться 05  жовтня 2021 року.