У ДП «ТРОСТЯНЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» ПРОВЕЛИ ТЕХОГЛЯД ТРАКТОРІВ.

 

Тростянецькі лісівники провели щорічний технічних огляд тракторів підприємства. Загалом автопарк лісгоспу налічує 12 тракторів, кожен з них перевірила комісія експертів.

 

 

Трактори лісгоспу задіяні у багатьох виробничих напрямках, тож від їх справності залежить і своєчасність виконання лісогосподарських робіт. Окрім того, техніка, що працює як надійний годинниковий механізм, – це турбота про життя і здоров`я працівників.

 

 

Під час підготовки тракторів до перевірки було здійснено необхідні відновлювальні роботи, поточні ремонти, поновлено лакофарбове покриття, замінено світловідображаючі та оптичні прилади, усунуто зовнішні дефекти, поновлено вогнегасники та аптечки, приведено технічний стан транспорту відповідно до встановлених регламентів.

 

 

«Водії, які щоденно виїжджають на дорогу, в ліс мають бути впевненими у справності транспортних засобів Технічний огляд допомагає тримати наш автопарк у доброму стані, а це, насамперед, безпека наших працівників при виконанні лісогосподарських робіт та здійсненні перевезень», – зазначив директор ДП «Тростянецьке лісове господарство» Віктор Зубко.