Сумські лісівники наповнили День захисту дітей маленькими дитячими радощами

1 червня в усьому світі відзначають День захисту дітей. Цей день асоціюється з веселощами, морозивом, атракціонами і початком літніх шкільних канікул.

І хоча сьогодні, у перший день літа, надворі було далеко не по-літньому, мабуть не знайшлося такого куточка області, куди б не зазирнуло це тепле дитяче свято.

«Дитинство – це чудова пора. То ж нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі всю материнську і батьківську любов, їх підтримку і захист від усіх життєвих негараздів», – говорить начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат Сумського обласної ради Віктор Чигринець.

То ж саме з його ініціативи долучились до заходів цього дня в різних куточках області і сумські лісівники.

Пізнавальні екскурсії на підприємство з солодкими подарунками влаштували для вихованців учнівських лісництв у Тростянецькому та Середино-Будському лісгоспах. Щодо останніх, то середино-будські лісівники посприяли ще й у придбанні велотренажера для кімнати лікувальної фізкультури Комунальної установи «Середино-Будський інклюзивно-ресурсний центр».

Запросили до себе на гостини своїх маленьких друзів – вихованців дитячого садочка “Світанок» у Сумському лісгоспі. А глухівські лісівники побували з подарунками у прийомній родині Наталії та Олега Петрачуків.

За безпосередньої депутатської підтримки Віктора Чигринця відбулися святкові заходи У Лебединському міськрайонному товаристві допомоги дітям – інвалідам, що мають розумову відсталість і фізичні вади, «Мрія».

А щоб для дітей з Краснопільської ОТГ святковий день був наповнений маленькими дитячими радощами, народний обранець подбав, щоб до них приїхали батути. Навіть прохолодна погода не завадила цій улюбленій дитячій розвазі.