Голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко вручив Віктору Чигринцю відзнаку «За заслуги перед Сумщиною» ІІ ступеня

22 травня начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець відзначив свій професійний ювілей – 20 років роботи на посаді начальника управління.

Напередодні, у п’ятницю, 21 травня, голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко привітав головного лісівника області з цією визначною датою та вручив йому Почесну відзнаку Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» ІІ ступеня.

«Два десятиліття Віктор Чигринець керує потужним колективом сумських лісівників. Тричі обирався і на даний час є депутатом обласної ради. Всі 12 держлісгоспів області економічно і фінансово успішні. Та головне – це соціальний аспект – всі вони практично єдині бюджетоутворюючі підприємства, на тих територіях, де розташовані, і для людей, які там проживають», – зазначив Віктор Федорченко, вручаючи нагороду.

За свою самовіддану працю Віктор Петрович Чигринець відзначений багатьма державними відзнаками і нагородами. Він – «Відмінник лісового господарства України», «Заслужений працівник сільського господарства України», Повний кавалер Ордена «За заслуги» III, II і І ступенів.

Останній з них – орден «За заслуги» I ступеня – присвоєний Указом Президента України у вересні 2020 року, за вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства України, відновлення та збереження державного лісового фонду та багаторічну самовіддану працю.