Народні та обласні депутати Сумщини долучилися до Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом»

Депутати Сумської обласної ради на чолі з головою ради Віктором Федорченком та народні депутати Тетяна Рябуха і Михайло Ананченко взяли участь у Всеукраїнській акції «Створюємо ліси разом».

 

Минулими вихідними на території Литовського лісництва, що входить до складу ДП «Тростянецьке лісове господарство», обранці висадили майже 1 га лісу. Тепер там будуть рости 2,5 тисячі молодих сосен.

«Життя людині дається на добрі справи. І сьогодні ми їх робимо, висаджуючи маленькі росточки. Таким чином ми закладаємо фундамент могутньому лісу, який слугуватиме вже не нам, а наступним поколінням. Щороку проводяться десятки толок та ініціатив по висадці дерев. Як депутати ми повинні показувати приклад і забезпечувати свою підтримку», – наголосив голова обласної ради Віктор Федорченко.

«Кожного року наші лісгоспи відновлюють більше 1000 гектарів лісу, висаджуючи високопродуктивні насадження цінних порід: сосни, ялини, модрини, дуба. Відрадно, що сьогодні, до справи посадки лісу долучилися народні депутати, депутати обласної ради та керівництво облради», – сказав начальник Сумського ОУЛМГ, депутат обласної ради Віктор Чигринець.

Працювали, кажуть, усі з задоволенням. Цьому сприяла і погода – тепла, безвітряна. Разом зробили велику справу, усвідомлюючи, що зелені насадження, як складова частина навколишнього природного світу, відіграють велику роль в екологічній складовій планети