Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства посилює протиепідемічні заходи

ua en pl Пошук... Про місто Статут громади Міська символіка Герб міста Прапор міста Панорами міста Бар історичний Ними пишається Бар Почесні громадяни міста Міста-побратими Паспорт Барської територіальної громади Прозоре місто ...

З введенням на території Сумської області червоного рівня епідемічної небезпеки, з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 і попередження захворювання працівників, з урахуванням рішення позачергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23.03.2021 року, наказу Сумського ОУЛМГ від 24.03.2021 № 9-о «Про посилення контролю обмежувальних протиепідеміологічних заходів», Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства продовжує виконувати свої функції у штатному режимі, але посилює протиепідемічні заходи.

А саме:

– Тимчасово обмежене відвідування сторонніми особами адміністративного приміщення управління та проведення особистих прийомів громадян.

– Надання адміністративних послуг щодо оформлення «Сертифікату про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій», а саме отримання та видача документів здійснюватиметься з попереднім погодженням зі спеціалістом, відповідальним за надання даної адміністративної послуги.

– Прийом іспитів для отримання «Посвідчення мисливця» буде проводитись з суворим дотриманням протиепідемічних заходів та за окремим графіком з чітким визначенням часу окремо для кожного екзаменуючого.

Для зв’язку з профільними спеціалістами з зазначених питань необхідно зателефонувати за номером приймальні управління: (0542) 77 05 32.