Шановні жінки – невтомні трудівниці лісу! Прийміть щирі вітання і найкращі побажання з прекрасним весняним святом – Днем 8 березня!

Повітря дихає свіжістю, пробиваються крізь сіре небо яскраві сонячні промінці. Все це говорить про те, що весна вже впевнено крокує до нас, несучи на своїх грайливих крилах весняний настрій. Прокидається природа після зимового сну, і в усьому, що нас оточує, починається нове життя.

Весна, життя, жінка – поняття тотожні. То ж на початку цієї чудової пори року хочеться говорити про невтомних трудівниць, берегинь сімейного вогнища, кращих представниць людства – жінок. Про тих, чия професійна майстерність і відповідальність, толерантність і мудрість є невід’ємною складовою результативної роботи лісогосподарських підприємств.

Весь лісівничий колектив Сумщини складає 2419 працюючих, 380 з яких – представниці прекрасної статі. Небагато? Але ж сила не в кількості! Ви різні за віком і професією – це бухгалтери і економісти, лісничі і інженери, верстатниці і кранівниці, керівники і просто різноробочі, кожна з них особлива по-своєму, але всі ви поєднані єдиним званням – ЖІНКА, є окрасою і гордістю лісової галузі Сумщини.

Ми, чоловіки, щиро вдячні вам за вашу невтомну працю, за вашу прихильність та щирість, за високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя.

Дорогі жінки, бажаємо всім Вам міцного здоров’я, краси та чарівності, родинного тепла та затишку. Щоб Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнювали серця радістю і любов’ю, були запорукою миру та злагоди.

Нехай Ваша праця йде на користь справі і дає наснагу для здійснення всіх Ваших задумів, у домівках панує добробут, а це свято буде радісним, зігрітим теплом, увагою і любов’ю рідних людей.

З повагою:

Начальник управління                                                               Віктор Чигринець