Дорогі колеги – лісівники Сумщини, ветерани лісової галузі! Прийміть щиросердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був непростим. Світова пандемія примусила людство пройти тест на витримку і людяність. Та найбільшому випробуванню піддалась світова економіка. Не оминули проблеми і нашу лісову галузь. Відсутність споживачів, спад виробництва, посуха, вітровії, лісові пожежі – і це далеко не весь спектр випробувань, які випали на долю лісівників України, у когорті яких ми з вами.

Але ми з честю пройшли цей тест на відповідність і завершуємо рік з достойними господарськими і економічними показниками. Всі завдання річної програми виконані повною мірою. А це значить, що попереду нові плани і нові звершення!

Я дякую кожному з Вас, дорогі лісівники, за Вашу працю, за професіоналізм та цілковиту відданість обраній справі!

Відходить у минуле рік 2020, і вже стукає у двері 2021 рік, і я впевнений, що і у Новому році ми гідно продовжимо нашу благородну справу служіння лісу і людям!

Бажаю Вам міцного здоров’я, миру, злагоди, достатку та родинного затишку, життєвої наснаги і успіхів у здійсненні всіх починань!

Щастя Вам і Вашим близьким у Новому році! Добрих та світлих Вам свят!

З повагою,

начальник Сумського обласного

управління лісового та мисливського господарства

Віктор Чигринець