Новорічні деревця Сумських лісгоспів у ТОПі новорічних товарів

Традиційний Новорічно-Різдвяний ярмарок, який щорічно відбувається в обласному центрі у переддень новорічних свят, у цьому році пропонував покупцям кращі товари місцевих виробників 24 та 25 грудня. Свою лісову продукцію представили на ярмаркові заходи і Сумські лісгоспи та потрапили з нею у ТОП кращих і найбільш ходових товарів ярмарку.

«У ярмарку взяли участь вісім підприємств управління: Краснопільське, Кролевецьке, Конотопське, Лебединське, Роменське, Охтирське, Тростянецьке та Сумське. Продавали деревця за оптовою ціною. Метрове деревце породи сосна звичайна можна було придбати за 60 грн.», – коментує заступник начальника Сумського ОУЛМГ Леонід Бут.

Асортимент представленого на ярмарок хвойного товару міг задовольнити будь-які смаки. Можна було придбати сосну кримську та сосну європейську з формованою кроною від охтирських лісівників, кролевецькі лісівники привезли на продаж пухнасті ялинки, у краснопільських лісівників був широкий вибір сосен різного розміру і форм, тростянецькі лісівники торгували пишними ялинками та сосонками, конотопські – додали до асортименту новорічних атрибутів ялинкові та соснові ікебани, у лебединських, сумських та роменських лісівників, поряд з іншим товаром, можна було придбати ялинки у горщиках. Щодо останніх, то роменські лісівники пропонували покупцям вишукані голубі ялинки у горщиках з формованою кроною. Зрозуміло, що такий екзотичний товар коштував набагато дорожче. Приміром, за метрову голубу ялинку у горщику просили 600 грн.

Довго очікувати на покупців та рекламувати свій товар лісівникам не доводилось. Навпаки, вони ледь встигали виставляти привезені лісові деревця, як ті вмить знаходили своїх покупців. Адже всі деревця вирощені місцевими лісогосподарськими підприємствами, легальні, якісні і екологічно чисті!

Загалом на ярмарку було реалізовано понад 1000 різних деревець.

Всього ж у цьому році впродовж передноворічного періоду сумські лісгоспи вже встигли реалізувати близько 40 тис. новорічних ялин та сосен.

Підготовка до Новорічних та Різдвяних свят продовжується!