Сфера моєї відповідальності стає ширшою, – Віктор Чигринець

Відсьогодні коло відповідальності начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктора Чигринця збільшується в рази. Сьогодні, 3 грудня, він бере участь у сесії Сумської обласної ради. Це перше засідання новообраних обласних депутатів, до складу яких входить і він.

«Новообрані об’єднані територіальні громади, обрані громадянами місцеві ради поступово формують фундамент нової країни. Всі небайдужі люди не повинні залишатьсь осторонь цих процесів. Тому я прийняв для себе рішення балотуватись до обласної ради. Хочу висловити слова глибокої вдячності кожному, хто мене підтримав на виборах. Так сфера моєї відповідальності стає ширшою. Бо необхідно буде вирішувати проблеми не тільки лісової галузі, а й інших, і дбати не лише про свій, а й про інші колективи. Я це добре усвідомлюю, бо вже маю за плечима 10-річний досвід роботи у обласній раді», – зазначив Віктор Чигринець.

Загалом з підприємств Сумського ОУЛМГ представницькі мандати у різного рівня депутатських формуваннях цієї каденції мають 19 лісівників: один – у обласній раді, один – у районній раді, решта – у радах ОТГ.