На Сумщині у трудовому суперництві передують північні лісгоспи

Сумські лісівники підбили підсумки трудового суперництва серед лісогосподарських підприємств управління у ІІ кварталі 2020 року. У трійку лідерів впевнено вийшли північні лісгоспи.

Першу ж сходинку турнірної таблиці посіли кролевецькі лісівники. Це відзначила колегія Сумського ОУЛМГ, яка відбулась вчора, 4 серпня.

Вручаючи вимпел переможця директору підприємства Олександру Посошенку, начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець відзначив високі господарсько-фінансові показники господарства. Він наголосив, що державне підприємство «Кролевецьке лісомисливське господарство» знане й відоме не тільки на теренах області, України, а й за її межами. Воно вважається флагманом переробки деревини серед підприємств області. Весь технологічний процес деревообробки здійснюється з використанням сучасних технологій та новітнього обладнання, випущена ж продукція відповідає сучасним як вітчизняним, так і міжнародним стандартам. Не дивлячись на складні обставини, зумовлені поширенням коронавірусної інфекції, (бо саме Кролевецьке підприємство змушене було перебувати певний час на карантині), воно забезпечило понад стовідсотковий рівень реалізації, що більше, ніж загальнообласний показник.

Друге місце за підсумками роботи у ІІ кварталі здобув Середино-Будський лісгосп (директор Олександр Плужников), на третьому місці Свеське підприємство (директор Олег Закусило).