Після часткового пом’якшення карантину керівництво Сумського ОУЛМГ відновило робочі поїздки по лісогосподарським підприємствам

Інспектування роботи лісгоспів на місцях займає чільне місце, як у роботі у роботі начальника управління Віктора Чигринця, так і його заступників. Пом’якшення карантинних обмежень активізувало ці аспекти у діяльності сумських лісівників: керівництво відновило робочі поїздки по підприємствам управління.

Днями, першим у графіку робочих поїздок начальника став найвіддаленіший у північному напрямку від обласного центру Середино-Будський лісгосп. І хоча запланований для виїзду день супроводжувала дощова погода, це не стало на заваді виконанню всього плану перебування Віктора Чигринця на підприємстві.

Начальник управління оглянув ділянки лісових культур різних років створення у Кам’янському лісництві. Побував на нижньому складі при станції “Зернове”, котельнях лісгоспу.

Спілкуючись у структурних підрозділах з працівниками, Віктор Чигринець цікавився організацією робочого місця та заробітною платою працівників, що, як він вважає, є однією з головних складових у підвищенні продуктивності праці підприємства в цілому.

Значна увага під час робочої поїздки приділялась енергетичній складовій роботи лісгоспу. Зокрема, технологіям, які сприяють заощадженню або заробітку додаткових коштів. Це робота цеху переробки деревини та двох сушильних камер “ LUKA-75”, використання яких, за словами директора Середино-Будського підприємства Олександра Плужникова, в нинішній, економічно нестабільний час та з наявною досить складною логістикою лісгоспу, суттєво впливає на позитивну динаміку роботи господарства.