У 45-ті роковини від Дня народження на Тростянеччині вшанували пам’ять лісівника-героя Миколи Давидова

Що таке Батьківщина? Це наш дім, наша родина, усе що нас оточує і що ми любимо. Людина яка любить природу це завжди людина з великим серцем і великим почуттям відповідальності. Це патріот.

Таким патріотом був і назавжди залишиться для нас вальник лісу Нескучанського лісництва Тростянецького лісгоспу Микола Давидов. Його не стало 1 липня 2015 року…Миколі було 40…

Він був оператором-навідником танку 93-ої окремої механізованої бригади. В останній день червня 2015-го селище Піски, що біля Донецького аеропорту, де Микола разом з побратимами тримав оборону, було обстріляне з мінометів. Захисник держави отримав множинні осколкові поранення, від яких помер наступного дня в лікарні міста Селідове Донецької області.

12 травня цього року Миколі мало б виповнитися 45 років…Але тепер у нього інший рахунок літам. 1 липня виповниться 5 років від дня його смерті.

Миколу Давидова посмертно нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеня. А у Тростянецьму лісгоспі, де він працював вальником лісу, встановили у його честь пам’ятну дошку.

Фото з архіву: Микола Давидов, 2015 рік.

Похорон Миколи Давидова, липень, 2015 рік.