Дбаючи про одного – ми захищаємо усіх, – Андрій Заблоцький закликав допомагати лікарням та громадянам

На изображении может находиться: 1 человек, стоит

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький повідомив, що лісова галузь продовжує допомагати лікарям та громадянам під час надзвичайної ситуації у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

«У Кам’янці на Черкащині ситуація зі спалахом коронавірусної хвороби є однією з найскладніших в області. Наші лісівники з місцевого лісгоспу оперативно відреагували та допомогли Кам`янській районній лікарні в облаштуванні окремих частин для ізольованого боксу. Також Кам`янський держлісгосп найближчим часом передасть безконтактні інфрачервоні термометри для швидкого вимірювання температури тіла на блок-пости при в’їзді до міста», – зазначив Андрій Заблоцький.

Також надано техніку для ремонту інфекційного відділення Лисянської центральної районної лікарні.

«Піклуємося і про літніх людей – ветеранів лісової галузі, які залишаються вдома. На Сумщині особливу увагу спершу вирішили приділити віддаленим селам. Лісівники для пенсіонерів закупили та передали всі соціально необхідні продукти», – повідомив Голова Держлісагентства.

Андрій Заблоцький закликав лісівників з інших областей також, за можливості, допомагати таким людям. Дбаючи про одного – ми захищаємо усіх.