Тростянецькі лісівники надали допомогу місцевій лікарні

«Нині немає проблем своїх чи чужих. Нині існує спільна загроза і кожен з нас може стати пацієнтом лікарні. Тому наскільки наші місцеві лікарні будуть готові надати нам необхідну допомогу, залежить не лише від них. Зараз страждає весь світ і практика європейських країн показує, що цунамі, якому мають протистояти лікарі, передбачити неможливо», – говорить т.в.о. директора Тростянецького лісгоспу Віктор Зубко.

Думки керівника підтримала профспілка та колектив підприємства і на боротьбу з коронавірусною інфекцією лісгосп надав місцевим закладам охорони здоров’я фінансову допомогу у розмірі 20 тис. грн. Ці кошти лікарні планують використати на придбання ліків та предметів першої необхідності.

Наряду з цим, у лісгоспі забезпечено проведення комплексу протиепідемічних заходів.

«Щоденно проводиться температурний скринінг працівників, для цього придбали необхідну кількість лазерних приладів для вимірювання температури. У структурних підрозділах лісгоспу встановили сенсорні дезінфектори. Забезпечили працівників індивідуальними засобами захисту: маски, спрейові дезінфектори. Придбали кварцові лампи. Систематично дезінфікуємо приміщення, проводимо необхідну роз’яснювальну роботу», – коментує керівник.

І хоча, дякувати Богові, на сьогодні в області випадків коронавірусної хвороби ще не діагностовано, та Віктор Зубко вважає, що вірус – це як пожежа у лісі, яку легше попередити, аніж загасити. Й закликає всіх виконувати рекомендації МОЗ і дбати про своє здоров’я.

Прес-служба Сумського ОУЛМГ