Національний відбір Міжнародного конкурсу “Молодь в лісах Європи”

Картинки по запросу "картинка Національний відбір Міжнародного конкурсу "Молодь в лісах Європи""

Національний відбір Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи» відбудеться 14 травня 2020 року об 11 годині у приміщенні Держлісагентства.

Конкурс проводиться Державним агентством лісових ресурсів за підтримки Товариства лісівників України.

Під час проведення відбору буде проведено:

–      Представлення команди учасників англійською мовою (до 5 хв).

–      Тестування на знання лісового господарства України англійською мовою. Школярам потрібно буде обрати правильну відповідь із 4-х варіантів.

–      Перевірка вміння розуміти текст лісівничої тематики. Школярам буде запропоновано переказати українською 2-3 абзаци англійського тексту лісівничої тематики.

–      Усний тест англійською мовою. Школярам буде запропоновано представитись та відповісти на 1-2 запитання.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити реєстраційну форму (додаток) та надіслати її на електронну адресу ypef2020@ukr.net. Важливо: команда має складатися з трьох учасників; не зареєстровані учасники до участі в конкурсі допущені не будуть. Термін подачі заявок до 1 травня 2020 року.

Контактна особа в Держлісагентстві України: Любов Полякова +380506983543 та Богдана Дубровець +380970196556.

Довідково:

Міжнародний конкурс «Молодь в лісах Європи» включає два етапи, перший з яких – відбір на національному рівні команди школярів (до 19 років), другий – змагання команд на міжнародному рівні. У 2020 році фінал конкурсу відбудеться в Україні.

На міжнародному рівні буде проведено три офіційних та один неофіційний конкурс. Офіційні конкурси – тестування на знання лісового господарства Європи, практичний конкурс на знання основ лісового господарства та підготовка презентації на задану лісівничу тему. Мова спілкування – англійська.

Умови проведення конкурсу та учбовий посібник щодо особливостей ведення лісового господарства Європи розміщено на сайті конкурсу http://www.ypef.eu