Відбулася профспілкова конференція трудового колективу ДП «Тростянецьке лісове господарство»

23 січня 2020 у залі засідань ДП «Тростянецьке лісове господарство відбулась звітно-виборна конференція профспілкової організації лісгоспу, участь у зібранні взяли перший заступник начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігнатченко Віталій Віталійович, представники всіх підрозділів лісгоспу.

Розпочали засідання з підсумків діяльності підприємства за минулий рік. Голова профспілкової організації лісгоспу Головченко Світлана Олександрівна доповіла, що всі планові завдання підприємство виконало в повному обсязі. Виступили представники всіх підрозділів трудового колективу ДП «Тростянецьке лісове господарство».

Голова профспілкової організації лісгоспу зазначила, що колектив зробив усе можливе для виконання техніко-економічних показників і реалізації продукції. Це, у свою чергу, дало можливість своєчасно виплачувати заробітну плату, премії, надавати соціальні пільги, які передбачені в колективному договорі і не передбачені законодавством. Під час конференції розглянули ряд актуальних питань, які стосувались затвердження плану та організацію й проведення заходів культурно-масової роботи та пропаганди лісовідновлення на Тростянеччині, виконання зобов’язань колективного договору та інші поточні питання. Адміністрація і профспілковий комітет особливо опікуються створенням безпечних умов праці. Дбають в лісгоспі і про здоров’я своїх працівників та членів їхніх сімей, проводять передрейсовий медичний огляд водіїв.

В робочій конференції прийняли участь 49 працівників ДП «Тростянецьке лісове господарство».

У своїх виступах роботу адміністрації та профспілкового комітету визнано задовільною.