Вшанували працівників лісу!

На изображении может находиться: 20 человек, люди улыбаются, люди стоят, дерево и на улице

Урочистості з нагоди Дня працівника лісу відбулися сьогодні в залі Палацу дітей та юнацтва. Тростянецьких лісівників – колективи підприємств ДП «Тростянецьке лісове господарство» та ДП «Тростянецький агролісгосп» щиро поздоровили з професійним святом міський голова Тростянецької ОТГ Юрій Бова, заступник голови районної ради Олексій Котко, керівник апарату райдержадміністрації Лариса Григорець.

– Ми пишаємося тим, що тростянецькі лісівники мають одні з кращих виробничих показників в області, високу культуру виробництва й тим що наш лісгосп є соціально відповідальним підприємством! – говорив Юрій Бова, міський голова, й додав, що Тростянецька міська рада завжди дбає про чистоту й порядок у лісових масивах. Саме сьогодні колектив Тростянецької міської ради вийшов на толоку в дендропарк Нескучне!

Привітав колег зі святом директор ДП «Тростянецьке лісове господарство» Віктор Зубко. Він зазначив, що наші лісівники мають високі досягнення не тільки на професійній ниві, а й у спорті. А визначним соціальним проектом 2019 року стало відкриття на базі підприємства обласного Музею лісу!

З теплими вітальними словами звернувся до представників трудових колективів директор ДП «Тростянецький агролісгосп» Сергій Котляренко. За доброю традицією, кращих лісівників нагородили почесними грамотами та подяками! Творчі дарунки від колективу Палацу дітей та юнацтва додали усім гарного настрою!

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и костюм

На изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: 1 человек, в помещении

На изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: 3 человека, люди стоят, костюм и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и в помещении